Szolgáltatások

Grafikai tervezés

logo, arculat, névjegy, levélpapír, mappa

Egy cég arculatának tükröznie kell az általa nyújtott szolgáltatás minőségét. Ha Önnek is fontos, hogy cége stílusosan és egységesen jelenjen meg, akkor válassza kreatív megoldásainkat a névjegykártyától az újsághirdetésen át az autódekorációig.

Kiadványszerkesztés, nyomdai munkák

cégismertető, hirdetés, szórólap, kiadványok,
katalógusok, prospektusok, meghívók, emléklapok

Sokan hiszik, hogy egy hirdetés akkor hatásos, ha minél nagyobb. Nos, a méret nem minden. Ahhoz, hogy hirdetésünk elérje célját, úgy kell reklámoznunk cégünket, tevékenységünket, hogy az kitűnjön a konkurencia hirdetései közül, ezért kerüljük az unalmas, ódivatú, igénytelen grafikai elemek alkalmazását. Profi minőséget kínálunk a tervezés és a kivitelezés terén is.

Weboldal készítés

Ma, az internet korszakában mindenki tisztában van azzal, ha cégének nincs weboldala, az szinte olyan, mintha nem is létezne. Azt viszont már nem olyan sokan tudják, hogy a szakértelem nélkül készített honlapok megtalálási esélye a hálón igen csekély. Versenyképességünket csak jól megtervezett és elkészített, jól pozicionált honlap segítheti.

Dekoráció

autódekor, kirakat dekoráció, reklámtábla,
cégtábla, világítótábla, megállítótábla

Reklámoktól nyüzsgő világunkban felbecsülhetetlen értéke van a figyelemfelkeltő, esztétikus, a célközönséget elérő dekorációk kialakításának.  Legyen az autódekor, kirakat, vagy reklámtábla, mindegyik területen otthon vagyunk. Több, mint 10 éves szakmai tapasztalattal a háttérben jelentünk megoldást minden ügyfelünk számára.

Nyomtatás

óriásnyomtatás, ponyva, molinó,
roll-up, banner, kültéri-beltéri dekoráció,

Nyomtatás kis és nagy méretben, kis és nagy tételben. Kültéri nyomtatási technológiánk egyaránt alkalmas fóliák, ponyvák, banner anyagok nyomtatására. Ragyogó színek, magas minőség versenyképes áron.

Reklámtárgyak

egyedi pólókészítés kis és nagy tételben,
feliratozott ajándéktárgyak, tollak, határidőnaplók

Céges ajándéktárgyak készítése egyedi igényeknek megfelelően nem csak karácsonyra! Ha unja már a megszokott ajándéktárgyakat, új ötletekkel támogatjuk cége imázsának kialakítását.

Tekintse át referenciáinkat, és nézze meg,
milyen kreatív ötletek valósultak meg Kreatív Stúdiónkban!


Insignio Creative